مقالات جدید درباره ضدعفونی کننده ها.
پیشنهادهای ویژه
اخبار و مقالات
افزایش سطح سلامتی و بهره وری جامعه انسانی از طریق مدیریت میکروارگانیسم ها با توجه ویژه به محیط زیست
۲۲
اردیبهشت

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی
انبار نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی به مکانی گفته می شود که یک یا چند نوع...
۱۹
اردیبهشت

بهداشت مواد غذایی
۱- ایجاد مواد اولیه سالم به ویژه مواد اولیه ای مانند گوشت، شیر، تخم مرغ، که از اجزاء تشکیل دهنده...
۲۰
فروردین

اصول نظارت و بازرسی کارآمد از واحد های تولیدی مواد غذایی و بهداشتی
بطورکلی انجام بازدید و بازرسی از مراکز تهیه ، تولید و نگهداری و پخش محصولات غذایی در چارچوب قانون مواد...
۱۸
مهر

پیشینه مدیریت جامع کنترل کیفیت
سال ۱۹۲۴ دکتر والتر شوارت از شرکت تلفن بل آمریکا، مجموعه مقالات مربوط به کاربرد آمار در کنترل کیفیت محصولات...
۱۸
مهر

ارزیابی کیفی غذا
این انتخاب برای تولید کنندگان مواد غذایی که خواستار سود دهی بیشتر هستند نیز بسیار با اهمیت است. تعریف دقیق...
۴
مهر

فرآیند صدور مجوزهای بهداشتی مواد غذایی، آشامیدنی
هدف از تدوین این مجموعه ارائه ضوابط، مقررات قوانین مربوط به صدور پروانه های بهداشتی (تاسیس، مسئول فنی ،بهره برداری،...